Camping Sallandse Heuvelrug

Welkom op onze camping bij Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, welkom op camping De Holterberg! Zowel gezinnen met kinderen als actieve senioren voelen zich al snel thuis op deze bijzondere plek. De Holterberg is van alle gemakken voorzien zodat jij ontspannen geniet van je welverdiende vakantie. Of je nu komt kamperen of liever een vakantiehuis op de Sallandse Heuvelrug wenst: wij hebben dé plek die bij jou past. De kinderen vermaken zich uitstekend in het zwembad, in één van de speeltuinen of met het animatieteam. In de avond schuif je gezellig aan bij ons Restaurant De Harbarg. Wandel- en fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want vanaf deze camping - met De Sallandse Heuvelrug als achtertuin - kan je genoeg tochten maken!


Ik wil kamperen Ik wil huren

Sallandse Heuvelrug

Sallandse Heuvelrug: fietsen, wandelen, genieten van de natuur of smullen van culinaire hoogtepunten. In dit unieke natuurgebied kan het allemaal! Je ziet hier heidegebieden, groene bossen en zelfs bergen! Elk seizoen is hier even magisch: in het voorjaar bloeit alles en kleurt de omgeving paars, in de zomer vind je verkoeling tussen de groene coniferen, in de herfst word je begroet met een gouden gloed en in de winter wordt de omgeving echt een sprookje. Reden genoeg om vakantie te vieren in deze omgeving. Wij ontvangen je met open armen op onze camping bij de Sallandse Heuvelrug. 


Alles over Sallandse Heuvelrug
Camping de Holterberg Heide Holterberg

Kamperen

Op onze camping bij de Sallandse Heuvelrug is er een ruime keuze aan kampeerplekken. Haal je favoriete kampeermiddel tevoorschijn en geniet van een heerlijke vakantie in de buitenlucht. Je maakt het zo luxe als je zelf wilt: wat dacht je bijvoorbeeld van een kampeerplaats met privé sanitair?


Kies jouw kampeerplek
Holterberg kamperen speeltuin

Vakantiehuis Sallandse Heuvelrug

Liever vakantie vieren met een écht dak boven je hoofd? Kies voor één van de verhuuraccommodaties. Ga back to basic in de trekkershut of kies voor meer luxe in de chalet met je eigen badkamer en terras. Geniet van de knusse campingsfeer vanuit je eigen vakantiehuis bij Sallandse Heuvelrug.


Kies jouw verhuuraccommodatie
Camping de Holterberg - Luxe Chalet

3 x Sallandse Heuvelrug activiteiten

1. Fietsen

Sallandse Heuvelrug en fietsen zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Het landschap is hier allesbehalve vlak, dus je kuiten moeten flink aan het werk! Voordeel is wel dat je na elke klim wordt beloond met een waanzinnig uitzicht. Ook MTB-liefhebbers zitten hier goed! De Sallandse Heuvelrug is zelfs één van de meest geliefde plekken in Nederland bij mountainbikers.

Camping de Holterberg fietsen

2. Proef de Sallandse Heuvelrug

Op nog geen 2 km afstand van deze camping bij Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug vind je Restaurant De Swarte Ruijter. Een culinaire hoogstand die je niet snel vergeet. Puur, lokaal en seizoensgebonden omvatten alles wat dit restaurant te bieden heeft. Niet voor niets dat het restaurant een Michelin- ster heeft gekregen.

Harbarg Terras

3. Natuurmuseum Holterberg

In dit bijzondere museum vind je maar liefst 1.000 dieren! Van zangvogels tot apen en van herten tot konijnen. Het museum is beroemd om de natuurdiorama’s. Dit zijn levensgrote “kijkdozen”, die een prachtige blik op de dierenwereld geven. Je kijkt je ogen uit! Er worden hier regelmatig activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Natuurmuseum Holterberg

Boek jouw vakantie in de buitenlucht