Pieterpad overnachtingen: verblijf op camping de Holterberg

Overnachten Pieterpad?
Camping de Holterberg is de perfecte plek om te verblijven wanneer je het Pieterpad bewandeld.
Je vindt bij ons verschillende kampeerplaatsen en accommodaties.
Verder biedt onze camping genoeg faciliteiten zodat je even helemaal ontspant!

Overnachten Pieterpad

Het Pieterpad is een langeafstandswandelpad dat door Nederland loopt, van Pieterburen in Groningen naar de Sint-Pietersberg in Limburg. Het pad is verdeeld in 26 etappes en loopt door prachtige natuurgebieden, historische steden en pittoreske dorpjes.

Gelukkig zijn er langs de route van het Pieterpad veel overnachtingsmogelijkheden te vinden. Het is wel belangrijk om van tevoren te reserveren, vooral tijdens het hoogseizoen. Op deze manier weet je zeker dat je een plekje hebt om te overnachten en hoef je niet op het laatste moment nog op zoek naar een slaapplek.

Dreamstime xxl 57340252

Pieterpad overnachtingen: de opties bij camping de Holterberg

Op onze camping geniet je van ruime kampeerplaatsen in de prachtige natuur. De camping ligt in de buurt van de Holterberg, een van de hoogste heuvels van Nederland.

Je hebt een ruime keuze wanneer je bij ons wilt kamperen,:

Bekijk alle kampeerplaatsen

Holterberg kampeervelden drone

Op onze camping zijn er verschillende accommodaties beschikbaar voor een comfortabele overnachting:

Deze accommodaties zijn geschikt voor zowel stellen als gezinnen en bieden alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf.

De luxe chalets zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken. De stacaravans zijn ruim opgezet en bieden voldoende privacy. De trekkershutten zijn ideaal voor een kort verblijf en bieden een gezellige en knusse sfeer.

Bekijk alle accommodaties
Holterberg Trekkershut de Luxe Buiten

Faciliteiten

Onze camping biedt een breed scala aan faciliteiten.

Een van de belangrijkste faciliteiten is het buitenzwembad, dat vooral in de zomermaanden een welkome verfrissing biedt na een lange wandeling. Daarnaast zijn er ook verschillende speeltuinen voor kinderen, zodat ook zij zich kunnen vermaken tijdens het verblijf.

Voor degenen die geen zin hebben om zelf te koken, is er een restaurant op het terrein waar heerlijke maaltijden worden geserveerd. Fietsliefhebbers kunnen gebruikmaken van de fietsverhuur om de omgeving te verkennen.

Bekijk alle faciliteiten
Camping de Holterberg - Zwembad

Praktische Informatie voor Wandelaars

Bagagevervoer en Diensten

Tijdens het wandelen van het Pieterpad is het mogelijk om je bagage te laten vervoeren. Dit kan bijvoorbeeld door Pieterpadovernachting.nl. Dit bedrijf biedt een bagageservice aan waarbij je bagage van overnachtingsadres naar overnachtingsadres wordt gebracht. Zo kun je onbezorgd wandelen en hoef je niet met een zware rugzak te sjouwen.

Naast bagagevervoer zijn er ook andere diensten beschikbaar voor wandelaars. Zo kun je bijvoorbeeld een fiets huren om een stuk van de route te fietsen, of een taxi nemen als je een stuk wilt overslaan. Ook zijn er verschillende bedrijven die wandelarrangementen aanbieden, waarbij je overnachtingen, bagagevervoer en andere diensten in één pakket krijgt.

Routeplanning en Etappes

Het Pieterpad loopt van Pieterburen in Groningen naar de Sint-Pietersberg bij Maastricht. De route is verdeeld in 26 etappes, variërend in lengte van 8 tot 22 kilometer. Het is aan te raden om vooraf een goede routeplanning te maken en de etappes in te delen op basis van je eigen tempo en conditie.

Op de website van het Pieterpad kun je een overzicht vinden van de etappes en de bijbehorende routekaarten en gps-bestanden. Ook zijn er verschillende boeken en gidsen beschikbaar met gedetailleerde informatie over de route en de overnachtingsmogelijkheden.

Boek jouw overnachting voor het Pieterpad

Wees er op tijd bij en boek jouw kampeerplek of accommodatie voor tijdens het Pieterpad vandaag nog.

Bekijk de beschikbaarheid