Sanitair

Sanitairgebouw 1 biedt een scala aan faciliteiten, waaronder gratis douches met warm water, toiletpapier, familiedouches, wastafels op kinderhoogte, een babyroom en een uitstort voor chemische toiletten. Hier zijn ook speciale plekken voor vaat-, textiel- en groentewassen beschikbaar. Gebouw 1 maakt gebruik van zonne-energie en is het hele jaar door geopend.

In Sanitairgebouw 2 vind je eveneens gratis douches met warm water, toiletpapier, familiedouches, kindersanitair, een babyroom en een uitstort voor chemische toiletten. Bovendien zijn er 8 vaatwasplaatsen beschikbaar. Ook dit gebouw maakt gebruik van zonne-energie en is geopend vanaf Pasen tot eind september.

Sanitairgebouw 3 biedt gratis douches met warm water, toiletpapier en een uitstort voor chemische toiletten, evenals plaatsen voor vaat- en textielwassen. Dit gebouw wordt mede verwarmd door zonne-energie en is geopend tijdens Hemelvaart, Pinksteren en de bouwvak.

Voor mindervaliden is er aangepast sanitair aanwezig in Sanitairgebouw 2. Hier vind je een speciale ruimte met douche, toilet en wastafel. Om toegang te krijgen tot deze ruimte, kun je een sleutel ophalen bij de receptie.

Camping de Holterberg Sanitairgebouw kindersanitair